Ravintolapäivä 16.5 by Irman Ihannekakku

Ravintolapäivä 16.5 By Irman Ihannekakku
Hei
Kivaa , On aika taas leipoa iso kasa herkkuja ja odottaa jännityksellä paljonko kahvilassani vierailee tuttuja ja tuntemattomia.. Sillä pidän toista kertaa ravintolapäivä kahvilan kotitalomme pihalla. Säävarauksella . Muutoin sisällä.

Viestitie 36,(E)  Rajakylä Vantaa
Klo 12-16


Haluan toivottaa kaikki lämpimästi herkuttelemaan!


Myynnissä

Vanilja Cupcakes
Pätkis Cupcakes
Porkkanakakkua
Suklaa donitseja
Kanelisokeri donitseja
Kinkkupiirakkaa
Juustosarvia 
Kahvia
Teetä 
Mehua

Myyn myös laatikoissa haluaville.

Ravintolapäivän virallisen kartan kahvilaani Irman Ihannekakku  ja kaikki muutkin ravintolat löydän alla olevan linkin kautta.


Kommentit

 1. Ravintolapäivä on kyllä ihana :). Minäkin laitan tulevana lauantaina jo 6:tta kertaa kahvilakojumme pystyyn mieheni avustuksella. Hyvältä kuulostaa kahvilasi tuotteet. Mukavaa Ravintolapäivää :)! Toivottavasti ilma suosii tapahtumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa, toivon teillekkin mukavaa Ravintolapäivää. Minä saan avuksi hyvän ystävättäreni. Todella toivon että sää suosisi, eikä ainakaan sataisi, koska en, haluaisi kotiin sisälle tuoda tätä, vaikka se ei haittaisi mitään. Mutta sateen sattuessa onneksi on varasuunnitelma.

   Poista
 2. Kiitos maittavista herkuista! Nuoripari oli mielissään, kun sai porkkanakakkua tuliaiseksi. Iltateetä odotellessa kera kinkkuporopiirakan. t. Pariskunta Heinolasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos että ajoitte tänne asti aamukahville. Katselin kuvaamme ja olimme ihan kuin siskokset. Minä en ehtinyt sitä suolaista piirakkaa maistamaankin kun meni kaupaksi kaikki nopeasti, joten teenpä uuden piirakan joku päivä kotiväellekkin. Kehuja se sai, joten toivottavasti maistuu teidänkin suussa. Ja ihanaa kun vielä jaksoit laittaa minulle kommentin, lämmitti niin sydäntäni.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit