Omenapiiraas vaniljainen tuorejuustäyte

Etsin netistä Omenapiirakan ohjetta ja kävin käsiarkistoanikin läpi kunnes muistin että juuri omassa blogissanihan on juuri sellainen ohje jota kaipaan. Siksihän tämä blogin pitäminen on osaltaan tarpeellista ja hauskaa,  että tallennan sinne hyvät reseptit itseäni ja myös teitä lukijoitani varten. Tällä kertaa jätin rahkan pois täytteestä ja lisäsin kermaa , vaniljaa, sitruunaa vähän enemmän sekä laitoin täytteeseen vaniljatuorejuustoa . Omenat kuorin Clas Olsonin hienolla omenaporalla joka tekee myös valmiit spiraalit ja ovat sen jälkeen helposti käytettävissä leivonnaisiin, hillojen tekoon tai vaikka omaan suuhun. Nyt piirakka näyttää ulkomuodoltaan erilaiselta kun aiemmin tekemäni. Kyytipojaksi tälle sitten vielä omatekoista vaniljakastiketta, niin voiko ihanampaa olla....ei ainakaan tänään.


Kommentit

  1. Näyttää tosi hyvältä! Taidanpa tehdäkin seuraavaksi tällaisen omenapiirakan. Rahkaista omenapiirakkaa jo kokeilinkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tita, työkaverit söivät tämän ja kommentoivat että tuli ihanan raikas ja pehmeä täyte . Ohje onkin tosi hyvä ja muunneltavissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit