Maukas Punaherukka-Mansikka ja vaniljamousse täytekakku

Torstai- iltana aloin täyttelemään kakkua ja en vielä tiennyt makuyhdistelmää,  minkä laitan kakun sisään, kunnes kurkkasin pakkaseen ja sieltä tuli sitten mieleeni yhdistää mansikka ja punaherukkamousse. Tästä tulikin ihanan raikas , mutta pehmeä ja ei makea täyte. Kaveriksi keittelin vaniljakiisselin, johon yhdistin kermavaahdon. Kommelluksitta ei tätä kakku kyllä tehty, sillä punaherukkatäytteeseen laitoin summamutissa määrät ja liivatteita liian vähän, siitä johtuen. No, mun täyte ei hyytynyt pakkasessakaan, vuoka ulos, lisää liivatteita pehmenemään ja lisäys ja sekoitus vuoassa moussen joukkoon. Sain kun sainkin kakun kokoon ja jännitin vielä leikkausajankohtaa, mutta kaikki meni hyvin ja soveltaminen oli onnistunut. Onneksi kakku tuli omaan käyttöön. Koristeluun ostin tukusta syötäviä Orkideoita. Ajatus oli toisin laittaa ne kakun päälle, tuli aikapula, mutta ihan kauniilta ne näyttävät minusta noinkin.

Aurinkoista viikonloppua kaikille



Kommentit

Suositut tekstit