Kirsikkaiset pähkinä -suklaamakeiset

Joulukarkkien sarja jatkuu, ja jokin aika sitten olin Tigerista ostanut pieniä karkkimuotteja, sitä varten  piti etsiä niihin sopiva ohje. Näistä valikoitui ykköseksi Dr Oetkerin laatimat suklaamakeiset, ainesosat pipari, pähkinä ja suklaa kutkutti mieltäni, lisäksi saisin hyötykäytettyä hiljan rikkoutuneen talon osat. Vieläpä resepti on  helppo  ja yksinkertainen. Tämä oli nopea tehdäkkin, joten mukava resepti , josta saa paljon ja voi antaa ystäville joulun ajan viemiseksi. Nämä voi tehdä hyvin tällaisiin karkkimuotteihin, mutta toimi hyvin suklaamuoteissakin, joissa nuo tähdet tein. Reseptin löysin Hellapoliisin sivuilta johon pääsette Tästä


Ohje
250 g kookosrasvaa
250 g taloussuklaata
100 g Dr Oetkerin Hasselpähkinä rouhetta
100 g Dr Oetkerin punaisia kirsikoita, pieneksi paloiteltuna
2 dl piparkakkurouhetta
1 tl vaniljasokeria


Laita kookosrasva kattilaan ja pilko suklaa joukkoon. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Lisää hasselpähkinärouhe, paloitellut kirsikat, piparkakkurouhe ja vaniljasokeri. Sekoita ainekset tasaiseksi ja jaa ne pieniin karamellivuokiin. Laita jääkaappiin kovettumaan. Pakkaa kauniiseen pakettiin ja anna ystäville.



Kommentit

Suositut tekstit