Mustikka valkosuklaa kuppikakkuiset ja muffinssit
3 munaa
1 1/4 sokeria
100 gr voita
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 gr valkosuklaata
2,5 dl kokonaisia mustikoita
Sulata rasva ja jäähdytä se. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja jäähtynyt rasva varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi käännellen taikinaan flora vanilla, murusiksi leikatut valkosuklaapalat ja kokonaiset mustikat. Jaa muffinssivuokiin ja
Paista 200 C 15-20 min.
Päälle olen tehnyt valkosuklaa tuorejuusto kuorrutteen.
1 1/4 sokeria
100 gr voita
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 gr valkosuklaata
2,5 dl kokonaisia mustikoita
Sulata rasva ja jäähdytä se. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja jäähtynyt rasva varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi käännellen taikinaan flora vanilla, murusiksi leikatut valkosuklaapalat ja kokonaiset mustikat. Jaa muffinssivuokiin ja
Paista 200 C 15-20 min.
Päälle olen tehnyt valkosuklaa tuorejuusto kuorrutteen.
Kommentit
Lähetä kommentti