Mustikka valkosuklaa kuppikakkuiset ja muffinssit

                                                        3 munaa
                                                        1 1/4 sokeria
                                                        100 gr voita
                                                         4 dl vehnäjauhoja
                                                         2 tl leivinjauhetta
                                                         1 tl vaniljasokeria
                                                         3/4 dl flora vanillaa
                                                         80 gr valkosuklaata
                                                         2,5 dl kokonaisia mustikoita

Sulata rasva ja jäähdytä se. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet  ja jäähtynyt rasva varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi käännellen taikinaan  flora vanilla, murusiksi leikatut valkosuklaapalat ja kokonaiset mustikat. Jaa muffinssivuokiin ja
Paista 200 C 15-20 min.

Päälle olen tehnyt valkosuklaa tuorejuusto kuorrutteen.

Kommentit

Suositut tekstit