Pirteä Punaherukkamoussekakku
Uudesta Herkku Leivonta lehdestä tein eilen Punaherukkamoussekakun. Kakku houkutteli minua kauneudellaan ja pirteydellään joka selvisi sitten tänään kun töistä tultuani kahviteltiin kakun kera kotosalla. Ohjeesta poiketen pohjan päälle ja moussen alle hillon sijasta laitoin mansikan viipaleita. En kyllä muista milloin kakkua tehdessäni olen sotkenut astioita niin paljon kun tätä kakkua tehdessäni. Monessa kohtaa piti sekoittaa ja vatkataan ja kaikki eri kulhoissa. Toinen huomio kiinnittyi liivatteiden määrään johon ajattelin muutosta tehdessäni jota kuitenkaan en tehnyt ja tulos on sitten sellainen että kakku hädin tuskin pysyy koossa. Leikkaus onnistui eikä kakku onneksi romahtanut. Ja tältä se sitten näyttää.
Kommentit
Lähetä kommentti