Mustikkamoussekakku Browniespohjalla

Tämä kakku oli jo viime kesänä harkinnassa ja minun to do listalla, että haluaisin testata tämän kakun. Ja nyt se vihdoin koitti se päivä. Pakasteestakin löytyi vielä viime vuoden kotimaisia mustikoita, joille löyty nyt käyttöä. Browniepohja on niin mehevä ja makoisa että sitä voisi pohjana käyttää muissakin moussekakuissa. Makean ja marjaisen yhdistelmänä se eritoten on makoisaa, joka tässäkin kakussa tulee todettua. Kakun mustikkamousse on niin mustikkainen että tuntuu kuin juuri poimitut mustikat tulisivat suuhun tätä haukatessa. Myös se että moussea ei ole tuorejuustolla pilattu. Olen huomannut tämän ennenkin ja siksi vähentänyt ehtan tuorejuuston käyttöä. Mielummin tilalle creme fraichea, mascarponea tai kermaviiliä. Kakussa on vielä niin herkulliset värit että se kutsuu maistelemaan tätä kakkua.  Kakku on Arlan tuotantoa ja pääsette RESEPTIIN TÄSTÄ


Kommentit

  1. Olen huomannut saman, marjaisaan juusto- tai hyydykekakkuun sopii niin hyvin brownies-pohja! Mulla on blogissa puolukka yhdistettynä brownies-pohjaan ja makuyhdistelmä on ihana :) Ihanan näköinen kakku tämä sinun kakkusi! :)
    http://taikakakut.blogspot.fi/2013/09/puolukkajuustokakku-brownies-pohjalla.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru, tämä olikin tosi herkullinen kakku, täytynee käyttää jatkossakin, kun sen nyt tajusin tämän kakun myötä. Täytyypä kurkata tuo sinunkin ohjeesi. Kiitos Taru, taas kun kommentoit, ne tuovat aina hyvän mielen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit