Tosi Mehevät Banaani- Suklaa muffinssit

Tämä on ensimmäisiä muffinssiohjeita joita olen joskus muinoin tehnyt. Raapustanut paperille,  joka on jo niin likainen ja  täynnä taikinaroiskeita, joten on aika kirjoittaa se ylös blogiini. Tämä on ollut perheen poikien ihan ykkösuosikki resepti ja sitä onkin tullut tehtyä todella useita kertoja. Eikä se tuottanut pettymystä nytkään. Löysi tiensä myös ystävieni sydämmeen, kun poikkesivat iltalenkillään kahvilla. Resepti on myöskin näitä helppoja sekoita ja leivo reseptejä, jotka syntyvät hetkessä ja tulos on aina takuuvarma. Joten tarjoilempa nyt teille tämän ihanan reseptin.


2 munaa
2 dl fariinisokeria
1 dl kaakaojauhetta tummaa
2 dl venhnäjauhoja
2tl leivinjauhtetta 
1/4 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
100g sulatettua voita
2 dl vaniljakastiketta 
1 banaani soseutettuna
1 dl rouhittua tummaa suklaata

Ota iso kulho ja sekoita kaikki jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kaikki muut aineet; vaniljakastike, banaani, sulatettu voi sekä  viimeksi suklaarouhe  ja sekoita puuhaarukalla taikina sekaisin,  että kiinteytyy hieman. Laita taikina pursotuspussiin ja täytä muffinivuoat puoleen väliin. Paista uunissa 190 asteessa n. 20 min. Koristele halutetessa pursotuksin. 

Meillä niitä ei ehtinyt pursotella kun menivät jo parempiin suihin. Suklaatakin laitoin 100 g levyn, liekö se näiden muffinssien salaisuus.



Kommentit

Suositut tekstit