Mokkakakku ja tunnelmia

Tänään nähtiin sitten onnenhetkiä kohdallani Koko Suomi Leipoo ohjelmassa, mutta myös epäonnistumisen hetkiä. Harmitti kamalasti kun kakku meni mönkään. Mutta noissa olosuhteissa voi sattua mitä vain. Ja muutoinkin vaikka kuinka toimisin oikein niin nyt se on todistettu että kun siihen yhdistyy ulkona leipominen 30 asteen kuumuudessa, ei kaikki käykkään kun leikiten. Myös kiire joka siivitti tehtävämme toi jännitystä leipomiseen. Mutta paljon tuo on opettanut minua ja jos nyt saisin kokea tämän kaiken uudelleen niin tekisin erilaisia valintoja. Lisäksi tämä on tuonut ihania ystäviä jota ei voita mikään ja olen suuria kokemuksia rikkaampi. Tässä vielä kotona tehty Mokkakakku.


Kommentit

 1. Hienosti pärjäsit tiramisun teossa! Ja tuo mokkakakkukin oli varmasti hyvää, harmi vaan kun se meni vähän rikki. Kaikkea varmaan voi sattua tuollaisissa olosuhteissa. En kyllä pärjäis siellä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tita, olen parempiakin kakkuja tehnyt mutta hyvä kun sain kakun pöytään tuomarien eteen.Kyllä säkin siellä pärjäisit niin hienoja leivonnaisia teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin niin hermostunut etten sais mitään kunnollista aikaan :) Se kun tuomarit katsoo, tv-kamera seuraa ja aika tikittää koko ajan...huh. Menis kyllä pasmat sekaisin kokonaan.

   Poista
  2. Kiitos Tita sait hymyn kasvoihini. Puit mun tunteet sanoiksi.

   Poista
 3. Hei, täällä Koko Suomi leipoo- kilpailun ensimmäisen kauden kilpailija. Muistan kuin eilisen päivän sen helteen ja ne lössähtäneet kermavaahdot. Helteellä on sisätiloissakin haasteellista leipoa, puhumattakaan kun leivotaan kuumassa teltassa. On niin kiva katsoa jaksoja ja elää mukana sitä fiilistä, mikä siellä on. Tsemppiä sinulle kovasti kilpailuun. Leipomuksesi ovat upeita.

  VastaaPoista
 4. Kiva Ritu, Kiitos mukavasta kommentista. ulkona leipominen on haastavaa mutta itse tähän kilpailuun halusin enkä kadu päivääkään. Ja kiitos kehuista niitä on aina kiva saada. Katsoin viime kauden jaksot myös toisin silmin kun alkoivat kuvausten jälkeen. Ja lämmöllä teitä ajattelin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit