Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mansikka-Punaherukka ja Mango-Passion moussekakut


Tässä vielä tämän kevään ylioppilasjuhliin menneitä kakkuja. Molemmat kakut ovat suosikkejani ja molemmissa kakuissa sisällä on toinen kakku jota koristaa toinen kakkuosuus. Samalla idealla olen aiemminkin tehnyt kakkuja joista reseptit löytyy moussekakku otsikon alta. Ainesosia vaihtamalla kakuista saa erilaisia. Alkuperäinen ohje on muistaakseni Kermaruusun blogista. Kakut tekivät juhlissa hyvin kauppansa ja sekös leipojaa mieltä lämmittää.2 kommenttia:

 1. Näpä ovat oikein herkkuhoukutuksia !

  Terkuin nami-hiiri
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Namihiiri, en tiedä miksi en ole huomannut viestiäsi aiemmin, mutta nyt ainakin. Nämä ovatkin mielikakkujani ja juuri tänään kun kirjoittelen samanmoista kakkua on tulossa. Nämäkin kakut saivat ylioppilas nuorilta mukavat kehut ja myös heidän vierailtaan. Ihanaa.

   Poista