Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pikku Myy syntymäpäiväjuhlat

Tuttavapiirissäni löytyy pienen pieni Sofia tyttö, 2-v, jonka ihanne kohde on jo  Pikku Myy, Hän tykkää myös samoista väreistä kun minä leivonnaisissa,  joten toiveena oli violettia kakussa ja täyssuklaa Cake Popseja. Hän vietti syntymäpäivä juhliaan lauantaina, halloweenina, joihin nämä leivonnaiset sitten menivät. Näitä lasten kakkuja on kyllä todella kiva tehdä. Saa käyttää luovuutta ja kun kakku on valmis sitä vain huokailee sitä katsoessaan. Niin suloisia ja herttaisia voi näistä lasten kakuista tulla. Kakun täytteet tulivat myös tilaajalta , joten tämä kakku sai sisäänsä valkosuklaa-ja vadelmamousset. Kakkutikkarit on suklaisia ja tehty Valion ohjeella.

Lämpimät Onnittelut Sofialle ja koko perheelle. Toivottavasti päivä oli ihana ja kakku maistui.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä niin kaunis kakku ja noi kakkutikkarit samoten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Kiitos Kanelitytön kakkuparatiisi, minustakin näistä tuli suloiset, ja mikä parasta pieni synttärisankari oli iloissaan kakusta ja omin sorminkin syönyt kakkua sisältä. Sofia kun on 2-vuotias. Hauskaa että kakku maistui tuolle suloiselle neidolle.

      Poista