Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

perjantai 11. joulukuuta 2015

Kirsikkaiset pähkinä -suklaamakeiset

Joulukarkkien sarja jatkuu, ja jokin aika sitten olin Tigerista ostanut pieniä karkkimuotteja, sitä varten  piti etsiä niihin sopiva ohje. Näistä valikoitui ykköseksi Dr Oetkerin laatimat suklaamakeiset, ainesosat pipari, pähkinä ja suklaa kutkutti mieltäni, lisäksi saisin hyötykäytettyä hiljan rikkoutuneen talon osat. Vieläpä resepti on  helppo  ja yksinkertainen. Tämä oli nopea tehdäkkin, joten mukava resepti , josta saa paljon ja voi antaa ystäville joulun ajan viemiseksi. Nämä voi tehdä hyvin tällaisiin karkkimuotteihin, mutta toimi hyvin suklaamuoteissakin, joissa nuo tähdet tein. Reseptin löysin Hellapoliisin sivuilta johon pääsette Tästä


Ohje
250 g kookosrasvaa
250 g taloussuklaata
100 g Dr Oetkerin Hasselpähkinä rouhetta
100 g Dr Oetkerin punaisia kirsikoita, pieneksi paloiteltuna
2 dl piparkakkurouhetta
1 tl vaniljasokeria


Laita kookosrasva kattilaan ja pilko suklaa joukkoon. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Lisää hasselpähkinärouhe, paloitellut kirsikat, piparkakkurouhe ja vaniljasokeri. Sekoita ainekset tasaiseksi ja jaa ne pieniin karamellivuokiin. Laita jääkaappiin kovettumaan. Pakkaa kauniiseen pakettiin ja anna ystäville.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti