Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

lauantai 17. lokakuuta 2015

Punaherukka-Valkosuklaa juustokakku

Tämä kakku levisi leivonta sivuilla yhdeksi suosituimmista ja niin se on ollu Makeaa -Blogissakin erittäin suosittu. Täytyihän minunkin päästä testaamaan kakku, mutta minä seurasin ohjetta Liisan uudesta Makeaa Leivontakirjasta tehdessäni kakkua. Poikkesin ohjeesta hiukan ja lisäsin kakun pintaa vielä kiilteen punaherukasta. Ja mieleeni juolahti koristella kakku oikeilla ruusuilla,  joka aiheuttikin hempeydellään minut tuijottamaan kakkua herkeämättä. Ja sai se paljon kehuja ulkonäöstä jos maustakin työpaikallani. Ohjeen kakkuun löydätte siis uudesta Makeaa- kirjasta ja myös  Liisan Makeaa blogista TÄSTÄ OHJEESEEN.  

Tässä minun kakkuni sitten tulee.


3 kommenttia:

 1. Hei Irma! Aivan ihanan näköinen tuo punaherukkakiille! Voisitko kertoa miten sen valmistit, paljonko esim. käytit liivatetta? Ja teitkö kakun 20cm vuokaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku on tehty 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. Punaherukkakiille on tehty 2 dl punaherukkamehua, 1 dl vettä ja 3 liivatelehteä. Jäähdytetty hiukan ja lusikan avulla kaadettu jo hyytyneen massan päälle. Tällä kaavalla teen aina kiilteen, yhtä monta liivatetta kuin desiä nestettä.

   Poista
 2. Hei Irma! Aivan ihanan näköinen tuo punaherukkakiille! Voisitko kertoa miten sen teit, esim. paljonko käytit liivatetta? Ja teitkö kakun 20cm vuokaan?

  VastaaPoista