Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

torstai 23. lokakuuta 2014

Prinsessakakku Koko Suomi Leipoo

Tänään oli sitten minun vuoro jättää Leivontateltta, haikein mielin lähtö tuli, mutta onneksi leipuri ystävät eivät ole mihinkään kadonneet. Harmitti vain, että epäonnistuin niin totaalisesti tuossa tippumis vaiheessa, mutta onneksi se ei muuta sitä tosiasiaa että yhä osaan leipoa. Eikä tämä vaikuttanut minuun että olisin heittänyt vispilät kattoon. Olen ollut niin onnellinen , että tulin valituksi useiden satojen hakijoiden joukosta, ja pitkän prosessin tuloksena sain keväällä tiedon että olen yksi valituista. Tämä on ollut todella hieno kokemus ja olen  oppinut paljon kanssakilpaijoilta kuin tuomareiltakin. Ja innoittanut minut myös  tähän blogimaailmaan, josta on ollut paljon iloa ja mielenkiintoa niin itselleni kuin useille sadoille blogini lukijoillekkin. Nyt toivotan onnea rakkaille kilpakumppaneille jotka vielä leipovat monta ihanaa Koko Suomi Leipoo ohjelmaa,  jota saamme innolla seurata.

Tässä vielä onnistunut Prinsessa kakku, jonka taas kerran työkaverini pääsivät nauttimaan ja mikä mukavaa ,sain kehuja niin kakun ulkonäöstä kun maustakin. Jäipä näin hyvä mieli tästä kakusta , ettei jäänyt viimeinen muisto kisakakusta.
1 kommentti: