Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ravintolapäivän tunnelmia Irman Ihannekakkukahvilasta


Eilen osallistuin vuoden toiseen  Ravintolapäivään kotipihallani  ja oli myös toinen kerta minulla jolloin  pidin kahvilaa.  Kahvilassani kävi kaukaisimmaltaan Kuopiosta ja myös Heinolasta ja Valkealasta oli asiakkaita.  Ravintolapäivähän on maailman suurin ruokatapahtuma ja se järjestetään sadoissa kaupungeissa neljä kertaa vuodessa kolmen kuukauden välein. Ei ihme, että ravintolapäivä on niin suosittu. Tämän tiedon löysin järjestäjän sivuilta.

Arla-ingman oli myös tänä vuonna tukemassa Ravintolapäivän pitäjiä ja Iloinen Neitokainen toimittikin kotiovelleni ison kylmälaukullisen maitoa, kermaa, mehuja juustoja joita kaikkea käytin leivonnaisissa joita minulla oli myynnissä kojussani.

Päivä helli minua auringolla ja ihanilla iloisilla ja tyytyväisillä asiakkailla. Ja ihanalla ystävällä Teijalla,  joka oli apunani koko ravintolapäivän ajan. Asiakkaat nauttivat leipomistani  pihassamme olevissa aurinkotuolissa ja useat ostivat myös laatikoissa mukaan kotiin viemisiksi tuliaisia.

Haluan kiittää  ravintolani Sponssoria Arla-Ingmania, ystävääni Teijaa ja ensisijassa teitä ihania asiakkaita.Toivottavasti näemme Marraskuussa, jolloin pystyn pitämään seuraavan ravintolapäivän. Silloinhan on kiva leipoa jo jotain jouluisia juttuja tai itsenisyyspäivä leivonnaisia. Toiveena tuli minulle asiakkailta seuraavan ravintolapäivääni että olis korvapuusteja tarjolla.

Tässä vielä tunnelmia ennen ja ravintolapäivänä.

Aikaisin Aamulla Kuppikakkujen kuorrutus
Edellisenä iltana donitsit valmiiksi
Pöydän kattausta
 Teija ahkerana kauppaa tekemässä

Suosion saavuttanut poro-kinkku-feta piiras

 Päivän ensimmäinen asiakas Heinolasta
Macaronssit

4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä herkkuja teillä ollut esillä! Harmi että täällä meidän kaupungissa ei ole ravintolapäiväkulttuuri vielä oikein ottanut tulta alleen :/ Sen verran ihmettelin vain postaustasi, että se on kovin samanlainen kuin Annin uunissa-blogin postaus samasta aiheesta http://www.anninuunissa.fi/2015/05/ravintolapaivan-tunnelmaa.html, jonka myös luin. Yhtenäisyys sattui silmään kun osa lauseistakin oli yksi yhteen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistäsi, ja voi ei, onko meillä Annin kanssa telepaattiset kyvyt. Menin heti lukemaan Annin tarinan ja totta puhut, olemme samoilla linjoilla olleet. Huikeeta. Meillä onkin Annin kanssa ollut jo telepatiaa ilmassa aiemminkin.:-) harmi tosiaan jos teillä päin ei ole tällaista vielä näkynyt, mutta pistävää sinä alulle se teidän kaupungissa.

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköisiä tarjottavia olit tehnyt Ravintolapäivään. Mukava kuulla, että sinullakin onnistui Ravintolapäivä mukavasti :). Itse tarkoituksena osallistua taas elokuussa mahdollisuuksien mukaan. Huomasin Annilta ja sinulat, että Arla_ingman oli sponssannut tapahtumaa. Minulal oli mennyt ihan ohi moinen tieto. Mistä muuten löysit tiedon tuosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Celebration Treats, olipa mukava päivä taas. Tiedon ravintolapäivästä löysin Ravintolapäivä sivustolta kun googletin Ravintolapäivä 2015. Ja se että Arla pyyteli sivuillaan kommenttia Ravintolapäivän tukemisesta, niin minäpä laitoin siihen kommentin, ja onni suosi minua niin kuin Annin Uunissa Anniakin. Olipa se mukava yllätys. Elokuussa vaan kahvila pystyyn ja saat iloisia kokemuksia.

   Poista