Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vadelma-boysenmarja-valkosuklaamoussekakku

Uudessa Maku lehdessä näin hauskan pursotuksen ja sitä piti päästä kokeilemaan. Onneksi mulla löytyy täytekakkupohjia, etenkin silloin kun olen tekemässä jollekin muulle kakkua,....varmuuden vuoksi. Yleensä pakastan ne, mitta nyt kutsui mua tekemään tämän kakun. Ystäviäkin oli tulossa kylään. Kakku olikin herkullisen suussasulavaa ja kaunista katseltavaa.


2 kommenttia:

  1. Hei! Toivottavasti kerkiät jossain kurvissa laittaa ohjetta blogiisi...yksinkertainen on kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olen ajatellut tehdä täytteet osion blogiini koska en ole vielä jakanut kakuista ohjeita. Täytteet muovautuvat usein myös mitä kaapista löytyy, etenkin silloin kun teen kakkua kotiin, ja käytän paljon kakuissa Boironin pyreitä joita saa vain tukusta. Tähän kakkuunkin voin sanoa, että en tarkkaan muista mitä käytin.marjamoussessa on käytetty pakastevadelmarouhetta ja boysenmarja pyrettä. Yleensähän täytteet koostuvat kermasta, tuorejuustoista, marjapyreestä ja suklaista. Olen joitakin kirjoittanut jo ylös, joten joku päivä täytteistä löytyy osio blogistani.

      Poista