Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

lauantai 30. toukokuuta 2015

Ylioppilaskakku 2015Ylioppilasjuhlia on vietetty tänään tuhansissa kodeissa ja minäkin pääsin kaksiin juhliin joihin molempiin sain tehdä myös kakkuja. Tämä lakkikakku meni työkaverini ylioppilasjuhliin ja onnistuikin tällä kertaa. Kakun sisällä on Pätkis-ja Vadelma mousset. Viikonloppu on ollut kiireistä aikaa kakkusaralla ja niinhän sen pitääkin olla koska juhla-aika selvästi alkaa juuri lakkiaisviikonlopusta. Ja kesä on jo ihan korvalla. Alkaa ihana marja-aika ja marjaleivonnaisten leipomisika. Makoisia hetkiä siis tulossa.

Onnittelut vielä kaikille uusille Ylioppilaille ja muillekkin valmistuneille.

2 kommenttia:

  1. Voi miten upea! Sama täällä, kiireinen kakkuviikonloppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kovasti Kirsi, olin itsekkin iloinen kakun onnistumisesta. Mukava kuulla että ollaan oltu samassa veneessä,hih. Luulen että tää on vasta alkusoittoa, mutta ihanaa kun saa leipoa oikein sydämmensä kyllyydestä.

      Poista