Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

lauantai 22. marraskuuta 2014

Prinsessakakku

Tänään pikku prinsessa Verna saa yllätyksenä Prinsessakakun kun viettää 6-vuotis päiviään. Kakusta toivottiin vaaleanpunainen. Käytin kakussa  Satin Ice kuorrutusta , jonka värjäsin  Wiltonin pastavärillä. Muuten sain vapaat kädet koristelun suhteen. Sisällä kakussa mansikkamarjamousse sekä kinuskimousse. Kakku on tehty 9 munan taikinasta joten kokoa tällä kakulla on. Kakku on myös gluteeniton ja laktoositon. Hakijakin tuumasi että onpa painava kakku. Toivottavasti sankari ilostuu kakusta ja vieraillekin maistuu. Hyvää Syntymäpäivää Vernalle.


2 kommenttia:

 1. Kakku on kaunis ja vieraat kehuivat kilvan makua. Etenkin tiara oli Vernan mieleen.
  Kakku oli tosiaankin laktoositon ja gluteeniton, hedelmätön ja pähkinätön. Erinomaisen makuinen.
  Kiitos komeasta juhlapöydän kuningattaresta!
  Terhi - Vernan äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi kivasta palautteesta. Tuli ihan kylmät väreet. Ihana kuulla että sankarillekkin mieluinen Tiara löytyi kakusta, jonka hän voi säästää niin halutessaan ja nauttia sen tuomasta muistosta.

   Poista