Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

lauantai 21. helmikuuta 2015

Makoisat laktoosittomat ja gluteenittomat proteiini letut+Arvonta


Lapset asustavat vielä kotona ja usein tuleekin leivottua pannukakkua tai lettuja. Miksi ei niistä tekisi hieman terveellisempiä. Etenkin kun Bullram Suomi Oy:stä otettiin yhteyttä haluaisinko testata Bullram Bake leivonta- mixiä. Bullram bake mix jauhoilla voi korvata kokonaan tai osittain käyttämäsi jauhon ja mikä parasta tämä on laktoositon ja gluteeniton. Tänään aamiaisella sitten pääsi kokeiluun tuo jauho. Letuista tuli kuohkeita ja ohjeesani oleva kookosöljy toi kivan säväyksen lettuun. Letut ei kyllä ollut lasteni makuun, mutta mieheni kanssa söimme ne mielellämme. Luulen että kookoksen maku ei heitä  miellyttänyt. Kookosöljyn voikin vaihtaa esim.auringonkukkaöljyyn jos ei tykkää kookoksesta.
1 ltr laktoositonta maitoa
4 luomumunaa
5 dl Bullram bake mixiä tai
2,5 dl gluteenitonta jauhoa ja 
2,5 dl Bullram bake mixiä
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl sitruunan mehua
3 rkl kookoöljyä/auringonkukkaöljyä

Paistamiseen 
Laktoositonta voita

Sekoita munat, sokeri, suola ja sitruunamehu keskenään. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Lisää seuraavaksi jauhot vähitellen ja sekoittaen. Lopuksi kookosöljy koska se jähmettyy kohdatessaan kylmän nesteen. Öljy sakeuttaa näin ollen hiukan taikinaa, js helpottaa paistamista. Sitten nauttimaan terveellisistä letuista  marjojen tai hillon kanssa, voipa vielä vaikka  kermalla koristella lettusen.
 
Kiinnostuitko kokeilemaan Bullram Bake -proteiinijauhoja? Arvon lukijoiden kesken yhden paketinBullram Bake leivontamixiä. Jätä kommenttisi tämän postauksen alle sähköpostisi kera, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta loppuu perjantaina 6.3, jolloin olen suoraan yhteydessä voittajaan.




Käy lukemassa proteiinijauhon tuoteseloste ja sen käyttötarkoituksesta TÄÄLTÄ


Yhteistyössä:

20 kommenttia:

  1. Mukana!

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Osallistun arvontaan! :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana :)

    juuli_santala@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukaan arvontaan, olisi kiva päästä testaamaan tuota. :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukana ! mp.66@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Mukana ollaan!
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  8. Mukana! jonataneemil@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa mielenkiintoiselta "uutuudelta" =) kati.koskiranta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kaikkea pitäisi kokeilla, joten mukana olen!

    VastaaPoista
  11. Aivan uutta minulle....toivotaan, että onni suosii osallistujaa (minua).
    pirjo.wallden@heinola.fi

    VastaaPoista
  12. Uutta myös minulle, mukana :) mranta66@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mielelläni testaisin tätä eli mukana arvonnassa!
    valkoistaviljaa ät hushmail.com

    VastaaPoista
  14. Enpä olekaan aikaisemmin törmännyt missään tähän uutuuteen. Mukana arvonnassa, olisi kiva testata.
    sinilintu_(a)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi tosi kiva testata kyseistä jauhetta! :) mukana arvonassa!

      Poista
  15. Ihan uusi tuttavuus on minulle tämä tuote, mukana arvonnassa.
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Mukaan arvontaan!
    pussikarhu@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Kiinnostaa :-) Mukana arvonnassa.
    eija.raatikainenkauppi@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen terveellistä ;)
    wafer@suomi24.fi

    VastaaPoista