sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Makoisat Runebergin tortut

Olen  tehnyt vuosittain Runebergin torttuja aina samalla sanomalehdestä leikatuilla ohjeella. Nyt huomasin Pikkumurusia blogissa myöskin tämän makoisan leivonnaisen hiukan uusittu ohje. Ja tuumasta toimeen , kokeilemaan ohjetta. Minä tykkään tehdä leivonnaisia mielummin bloggareilta blogeista kun isompien kanavien esiin tuomiota sivuilta. Henkilö blogin takana on aina testannut reseptin ja kirjoittaa usein huomioita tekstiin, joka auttaa reseptin katsojaa toteuttamaan sen yhtä hyvin tai paremminkin, jos on ollut mutkia matkassa. Minullekin kävi kämmi ensimmäisen muotista tehdyn tortun kanssa, kun en ollut vuokrannut alareunaa niin, että taikina ei vuoda sieltä pellille. Toisen satsin tajusinkin sitten laittaa muotin paperiseen  muffinssivuokaan. Ja hyvin pysyi taikinat muotissa. Torttujen ohjeeseen Pikkumurusia Blogiin pääsette TÄSTÄ







2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä!
    Erittäin hyvää syntymäpäivää sinulle Irma :)

    VastaaPoista