Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

maanantai 16. helmikuuta 2015

Kahvila kotosalla Ravintolanpäivän innoittamana

Avasin ensimmäistä kertaa ravintolapäivänä kahvilan kotosalla . Hiukan hakemista oli tämän ensimmäisen päivän järjestely, mutta pienen mainonnan ja ahkeran leivonnan johdosta saimme päivästä onnistuneen. Oli hienoa miten asiakkaat olivat löytäneet kotiini. Utelinkin heiltä useilta mistä olivat tiedon saaneet ja kommentit tulivat mielenkiintoa herättäneestä mainoksesta joita jakelin lähikaduille. Kiitosta tuli myös siitä että kylällämme ei aiemmin ole tällaisia tapahtua näkynyt ja kannustivat minua järjestämään tulevaan Ravintolapäivään myös uuden tapahtuman. Tällä kertaa kun pidin sen kotosalla, oli helppo leipoa laaja valikoima erilaisia leivonnaisia. Ja suurimmaksi suosikiksi nousi ehdottomasti Passion-Valkosuklaakakku sekä Chili-Suklaakakku. Laskiaisen kunniaksi myös laskiaispullat olivat suuri hitti. Minua yllätti myös ohikulkijat jotka laatikkokaupalla ostivat leivonnaisia kotiin viemisiksi. Onneksi minulta löytyi leivoslaatikoita.Päivä oli vilkas ja antoisa ja tulipas tutustuttua moniin uusiin kylän kasvoihin. Olin leiponut koko lauantain aamuyöstä iltayöhön ja tuloksena syntyi. Passion-Valkosuklaamoussekakku, Chili-Suklaakakku, Sitruuna-Persikkapiirakka, Porkkanapiirakka, Sitruunatartaletit, Gluteeniton ja laktoositon suklaakakku, Kuppikakkuja makuina; Vaniljakuppikakku mansikkakuorrutuksella, Pätkissuklaakuppikakku mustikkakuorrutuksella ja Tuplasuklaakuppikakku Alprosoya/mascarpone kuorrutuksella.Pienet poropiirakat, Porokupit ja laskiaispullat omaleivotusta pullasta.  Osa resepteistä löytyy jo blogistani mutta osan vielä kirjoittelen. Tässä vielä kuvia päivän tarjoiluista.


 Passionsuklaamoussekakku
 Chilisuklaakakku
 Gluteeniton ja lakstoositon suklaaakku
 Porkkanapiirakka
 Pätkis suklaakuppikakut mansikkakuorrutuksella
Sitruunatartaletit

 Tuplasuklaakuppikakut
 Laskiaispullat
 Poropiiraat
 Porokupit
2 kommenttia:

  1. Kyllä on herkkuja pöytä notkollaan!! Kiva, kun osallistuit, oli varmasti mukavaa :) Itse olen kyllä haaveillut, mutta en ole vielä uskaltautunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru, kyllä jännitti minuakin, mutta hienosti meni ja asiakkaat olivat ihania. Ehkä vähän liikaa tuli leivottua, mutta olipa valinnan varaa. Ehdottomasti ensi kerralla uudestaan pienemmällä valikoimalla, jotain on jo mielessäni. Rohkeasti vaan Taru.

      Poista