Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

tiistai 27. tammikuuta 2015

Fazer Hääkakku-tasting

Pääsin nyt maanantaina osallistumaan Fazerin Hääkakku tastingin tilaisuuteeen. Odotin jo innolla kutsun jälkeen pääseväni näkemään miten ammattilaiset esittelevät tekemiään luomuksia. Fazerilla on innovatiivisia leipuri ammattilaisia josta meille oli esittelmässä  Leipuri kondiittorimestari Eero Paulamäki ja Ravintolapäällikkö Essi Miikkulainen. Oli kiva huomata heidän innostuminen ja rento avuliaisuus kaikkeen kysymyksiin jota esitimme heille. Sain seurata tilaisuuden alkamista jo pöytien kattamisesta , miten kauniisti ne laitettiin meitä varten.Tässä on Eeron luomuksia nähtävillä.ja täältä voi kysyä onko seuraavissa vielä tilaa hääkakkutasting


Kakkutarjontaa heillä oli 6 erilaista makuyhdistelmää joista eksoottisin oli Ananas-Kookos mustapippurilla. Tarjolla oli myös shamppanjamousse mansikkakompotilla, valkosuklaamousse raparperi-mansikkahyytelöllä, maitosuklaamousse karmviaismarja-cremeaux ja vadelmahyytelöllä, tummasuklaamousse vadelma-cremeaux, ja vadelmahyytelöllä, sekä red velvet kakku uusin täyttein , eli vadema-cremeaux ja maitosuklaavanukaalla.


Maistiaispaloista Eero Paulamäki kommentoi kun kerroin että juuri juuri jaksoin syödä kaikki , kun olivat niin hyviä, että olivat miettineet ettei pienempää palaa pystyneet enää tarjolle tuomaan. Mukavasti tuossa kuvassa näkyykin mitä kakku pitää sisällään.

Minun suosikkikakukseni näistä vaihtoehdoista nousi ykköseksi Valkosuklaa raparperi kakku. Joka on toisena ylärivissä.

Eero kertoi että hänen mottonsa on ollut että kakun päältä pystyisi lukemaan mitä sisällä on. Niin kuin nyt näissäkin kakuissa useimmissa se on näkyvissä. Onhan se niin että esim isoissa hääjuhlissa kun on ihmisillä varmasti eri allergioita niin voivat helpommin välttää ottamassa juuri sitä leivonnaista tai kakkua jos se antaa vihjeen.

Tämä eksoottinen Ananas-Kookos kakku oli mielenkiintoinen.

Tämä valkosuklaakakku nousi myös suosikikseni.

Tämä maitosukaakakku rukiisella pohjalla ja karviaismarjalla oli hyvä yhdistelmä myöskin.

Ja lopuksi Red Velvet kakku joka leikattuna näyttäisi todella kauniilta valkoisen ja punaisen liitosta. Kakkuja tehdään myös gluteenittomina ja laktoosittomina. Ja tässä ei suinkaan ole kaikki vaihtoehdot mitä tulevana kesänä voi Fazerilta tilata, vain taivas on rajana kommentoi Kondiittorimestari Eero.

Ja sokerina pohjalla pääsin kuvaan Kondiittorimestari Eero Paulamäen kanssa. Jonka jälkeen vatsa pullollaan suuntasin kotiin.

Kiitos Fazerille tästä hienosta mahdollisuudesta ja uudesta makumaailmasta. Hienoa, että ovat lanseeranneet tällaisen hienon mahdollisuuden asiakkailleen.

Tilaisuuksia piti alun alkaen olla muutama mutta suosion saavutettuaan lisäsivät 16 tapahtumaan ja nekin täyttyivät muutamassa tunnissa. Toivottavasti Fazer järjestää näitä vielä tulevaisuudessa.

Kesää ja ihania kakkuja odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Oi ihana juttu ja ihania kakkuja! Siis mä oon nyt nähnyt näitä kuvia Fazerin maistiaisista ja haluaisin itsekin päästä. Missä näihin tastingeihin olisi voinut ilmoittautua? Nam nam. Tuli kakkunälkä!

  VastaaPoista
 2. Laitoin linkin tuohon alkuun Anni ja Instagramiin myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi. Olen ollut liian hidas. On kaikki nyt täynnä, hitsi. Näyttää niin ihanalta nuo kakut :)

   Poista
  2. Harmi, mutta jos jotain kivaa tulee jatkossa vinkkaan sulle. Moni kakku päältä kaunis......

   Poista
 3. Ja kakkujen takaa löytyy myös entinen "naapurintyttö" - Marika. On hän ollut itse tastingejakin pitämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, hyvät ovat kondiittorit Fazerilla ihanien kakkujen ja leivonnaisten takana

   Poista