Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Red Dragon Fruit

Thaimaassa on hedelmät halpoja ja nitä on hyllyt notkollaan eri paikoissa. Tämä värien loisto on mitä mahtavin , eikä vain hedelmissä, vaan myös kaloissa ja muissa ruoka tarjottavissa. Uusi tuttavuus minulle oli tämä Dragon Fruit. Näitä löytyy punaista ja sitten valkoista mustapilkullista laatia. Tätä valkoista on hotellimme aamiaisella joka päivä. Kauniilta nuo väriloistossaan näyttävät.

2 kommenttia:

  1. Oliko tuo lohikäärmehedelmä hyvää? Voisiko sitä makua jotenkin kuvailla, verrata vaikka johonkin muuhun hedelmään? :) Itse olen maistanut vain kuivattua (tuota punertavaa versiota) ja se oli kyllä suorastaan pahaa. :D Kaikki hedelmät ei vain sovi kuivattavaksi, ehkä se tuoreena oli kovinkin maukasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maku on "erittäin mitäänsanomaton ... kuten meloni tai kiiwi jossa "lievä makeus. Ehkä vähän pähkinäinen. Hedelmässä ei ole juurikaan kaloreita ja ja on hurjasti terveellinen jossa on mm. Lipidejä. Minusta sopi hyvin pilkottuna jogurtin sekaan ja sen terveysvaikutukset on niin hyvät mm. Syövän estossa. Joten söisiin sitä mielelläni kotisuomessakin. Eikä tämä ehkä kuivattuna olisi minunkaan suosikkini, kun on niin mauton.

      Poista