keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Marjainen ja Valkosuklainen Moussekakku Koko Suomi Leipoo

Tämä kakun olen ensi kerran nähnyt kun Ystäväni Anu teki Koko Suomi Leipoo kisassa tämän kakun. Ja se näytti ja maistui niin herkulliselta että päätin jonain päivänä toteuttaa sen kotosalla. Nyt se päivä koitti ja kiitos Anulle loistavasta reseptistä, sillä kun sain kakun valmiiksi, sen kauneus hiveli silmääni, että vain tuijotin sitä herkeämättä.  Tässä kakussa vain on jotain maagista että se vangitsee minut. Tuskin maltan odottaa , että pääsen avaaman kakun. Nyt se odottelee sitä hetkeä jääkaapissa. Onneksi olen kesällä pistänyt punaisia ja mustia viinimarjoja pakkaseen, ne tulivat tarpeeseen tämän kakun teossa. Ja miten kauniilta nuo tertut näyttääkään tuon kakun koristeena. Kun tein tätä kakkua hiipi lämpimät muistot mieleeni koko kilpailusta ja etenkin kilpakumppaneistani , josta olen saanut ikuisia ystäviä. Ihanaa että nämä reseptit tulivat myös kirjoihin ja kansiin, jotta me kaikki pääsemme kokeilemaan näitä ihania reseptejä.  Ohjeen kakkuun löydätte TÄÄLTÄ


Irman ihannekakku




5 kommenttia:

 1. Kaunis ja varmasti myös erittäin herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta, tämä onnistui täydellisesti ja oli todella hyvänmakuinen kakku. Valkosuklaan ja vadelman liitto vain toimii niin hyvin. Ja on suosikkitäytteeni täytekakuissakin.

   Poista
 2. Mestariteos! Kiitos sinulle ihana ystäväiseni, kun uskaltauduit kokeilemaan kakkua! <3 Nuo lohikäärmehedelmän palaset on mahtavat tuossa päällä!

  VastaaPoista
 3. Minkäkokoiseen vuokaan kakku on tehty?

  VastaaPoista