maanantai 5. tammikuuta 2015

Kakkutarjontaa Phuketissa

Täällä ei ole kakkuja näkynyt kun markkinoilla, mutta siellä sitäkin enemmän. En uskaltautunut vaan maistamaan kun siinä lämpimässä olivat seisoneet, mutta mielenkiintoista katseltavaa .

4 kommenttia:

 1. Ihan ovat jenkkileivonnaisten näköisiä :). Aurinkoista lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Eivät olleet minusta kovin houkuttavia.

   Poista
 2. Minä törmäsin vuosi sitten Trangissa (Krabin puollella) erääseen kakkuliikkeeseen. Menin sisälle ja keskellä myymälää oli perheen lasten leikkitila :) Takahuoneessa muutama nainen koristeli ja pursotteli kakkuja ja koristeita. Oli aika hienoa päästä keskustelemaan heidän kanssaan kakuista, sen mitä pystyimme. Jotkut asiat tekivät samalla tavalla kuin täällä, mutta jotkut taas täysin eritavoin... Pelikortilla tasasivat kakkujen kuorrutusten reunat :) Harmi, että meillä oli silloin hieman kiire jo takaisin hotellille, joten en pidemmäksi aikaa voinut jäädä keskustelemaan. Olisi mukava ollut päästä vaikka päiväksi katsomaan mitä tekevät ja miten. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi aina mahtavaa päästä kurkistamamaan eri maissa kuin myös kotisuomessa ammattilaisten toimintaan. Oletpa nähnyt jännää toimintaa, Ja kiitos ihanaa loma täällä onkin. Täällä kylällä ei ole näkynyt edes kauppaa mistä saa leipää. Vaattureita sitäkin enemmän.

   Poista