Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta ja näkemiin kakku

Kollegani päätti lähteä uusiin haasteisiin ja tänään vietettiin hänen poislähtiäisiä. Eilen päätinkin extempore yllättää hänet kakulla jonka hän saa mukaansa uuteen kotiin. Kakussa piti olla jotain hauskaa hänestä, ja siitä tulikin mieleen tuo batterya muistuttava tölkki kakun päälle. Olemme siitä vitseilleen hänen kanssaan, kun jäänyt jotakuinkin koukkuun tähän energiajuomaan. Ja muutoin jotain hempeää. Sekä pieni mietelause savoksi. Kun sinne suunnalle menee. Kakussa on täytteenä mansikkamousse. Tämän kakun myötä toivotaankin teille Hyvää Uutta Vuotta ja samalla kerron pienestä tauosta  blogin pidossa, koska lomailen pari viikkoa Thaimaan lämmössä. Odotan innolla taas tulevaa Uutta Vuotta, mitä kaikkea kivaa se tuo tullessaan.


2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta 2015 ja lisää ihania kakkuja onnellisten tähtien alla paistuen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kiitos Nami-hiiri . Oikein ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle ihanien leivonnaisten ja mukavien juttujen parissa, joita on ilo seurata.

      Poista