Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

tiistai 2. joulukuuta 2014

Vinyylilevykakku vadelma-passionmousse täytteellä

Huomenna vietetään tanssiryhmäni pikkujouluja ja sinne tietty menee aiheeseen liittyvä kakku. Kakku on tehty laktoosittomana. Kiva odottaa huomisia kommentteja,  kun kukaan ei arvaa että tämä kakku tulee tarjolle. Kakkupohja on tehty säädettävällä reuna vuoalla ja se olikin tosi kätevä. Tuo hahmojen teko ei vielä oikein suju, mutta hauskat niistä tuli silti. Laitoin kermaan vaniljakreemiä niin siitä tuli kellertävää hieman.4 kommenttia:

 1. Wautsi WOW!!
  Terkuin, Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja tätä oli hauska tehdä ja onnistuikin , kun meni tuossa tuokiossa syödyksi tanssiharjoituspaikalla.

   Poista
 2. :) Hieno kakku! Minulla on täällä macaron kaaos :( hitsi kun hölmöjä virheitä teen nyt testaillessa reseptiä niihin häihin jotka on ensi viikolla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anni, tsemppiä sulle leivontaan, tiedän niin tuon tunteen. Eilen tein sconsseja ja ensimmäisistä tuli ihan kivikovat napit, vaikka osaan kyllä tehdä näitä. Onneksi kaikki kuitenkin onnistui lopulta hienosti ja sain tarjottavat pöytään. Kyllä sinäkin onnistut. Minua jännittää kanssa ensiviikonlopun kaksi kakkua. Toinen on ihan mun osaamisaluetta mutta toisessa on haastetta.

  VastaaPoista