Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Mustikkapiirakka pullataikinassa

Mustikkateema  jatkuu ja nyt oli vuorossa pullataikinaan tehtyä mustikka piirakkaa. Tämä vie kyllä kielen ja on parasta mustikkapiirakka mielestäni. Lopusta taikinasta sain vielä pellilliseen korvapuustejakin vierasvaraksi pakkaseen. Jääkappissani odottaa vielä mustikoita,  joten niistä pitäisi keksiä vielä jotain. Lisäksi sain eilen kollegaltani muutaman litran Saskatoonin marjoja , josta minulla aavistus, mitä niistä teen.  Näistä lisää sitten tulevien leivosten yhteydessä. Tulevalla viikolla on hääkakun  tekoakin, jota tässä pikkuhiljaa valmistelen koristeiden osalta. Pitsiä ja kukkia ja tiedä vaikka muutakin siihen kakkuun tulee. No tämäpä lähti rönsyilemään eli se mustikkapiirakka tulee tässä.

1 kommentti:

  1. Oih, mun lempparia, en vaan osaa tehdä pullataikinaan, en sitten millään ja tuntuu ettei pullataikinaan enää kukaan tee mustikkapiirakkaa :/ Taidan tulla Irman luokse kylään ;)

    VastaaPoista