Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

maanantai 25. elokuuta 2014

Mango-Passion-Valkosuklaa juustokakku

Kokeilin tukusta uutta hyytelöimisainetta ja yksi erehdys täytyy aina uuden asian kanssa tehdä. Ohjeet purkissa olivat vajavaiset ja minun ongelmani oli , että odotin liikaa hyytelön kanssa ennenkuin laitoin sen kakun päälle. Päällisen kaunis väri kyllä ihastuttaa  ja houkuttaa minua.2 kommenttia:

  1. Mmm herkullinen! tuota voisin koittaa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei kakku maistuu tosihyvältä mutta ohjeessa oli liian vähän liivatetta niin en viitsinyt jakaa sitä vielä tänne. Olen tehnyt kakkuun sisälle myös kakkukerrokset kääretorttupohjasta jotka kivasti pehmentävät entisestään pehmeän moussen yhdistelmää. ´Kun olen testannut kakun uudelleen niin jaan ohjeenkin. Toki saat minulta ohjeen testausta varten jos haluat.

    VastaaPoista