maanantai 25. elokuuta 2014

Mango-Passion-Valkosuklaa juustokakku

Kokeilin tukusta uutta hyytelöimisainetta ja yksi erehdys täytyy aina uuden asian kanssa tehdä. Ohjeet purkissa olivat vajavaiset ja minun ongelmani oli , että odotin liikaa hyytelön kanssa ennenkuin laitoin sen kakun päälle. Päällisen kaunis väri kyllä ihastuttaa  ja houkuttaa minua.



2 kommenttia:

  1. Mmm herkullinen! tuota voisin koittaa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei kakku maistuu tosihyvältä mutta ohjeessa oli liian vähän liivatetta niin en viitsinyt jakaa sitä vielä tänne. Olen tehnyt kakkuun sisälle myös kakkukerrokset kääretorttupohjasta jotka kivasti pehmentävät entisestään pehmeän moussen yhdistelmää. ´Kun olen testannut kakun uudelleen niin jaan ohjeenkin. Toki saat minulta ohjeen testausta varten jos haluat.

    VastaaPoista