Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

tiistai 19. elokuuta 2014

Sitruunainen ja marenkinen ricottajuustokakku

Juustokakut kirjasesta sain inspiraation tähän kakkuun. Sitruuna ja marenki yhdessä on hyvä liitto missä tahansa leivonnaisissa, jotka kutkuttavat minua aina. Ja ulkoanäöltäänkin on veikeä ja kaunis. Tätä pääsin maistelemaan ihanan kakkuystäväni kanssa.
2 kommenttia:

  1. Viimeksi Tallinnassa söin aivan ihanaa ricottajuustokakkua. Siitä lähtien se on ollut tekolistalla, mutta en ole vielä "ehtinyt" toteuttaa. Tämä sun kakku näyttää ihanalta! Linkitän sut blogiini jos vaan sopii.

    VastaaPoista
  2. Tämä kakku maistui tosiaan aivan ihanalta mutta varoituksen sana aina marengista kakun päällä . On hyvä laittaa marenki vasta tarjoilupäivänä kakun päälle jottei pääse sulamaan. Ja kiitos voit liittää minut blogiisi .

    VastaaPoista