Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kirpputori löytö

Olen tänä kesänä innostunut taas kirpputoreista kun kerran kävin ja tein niin hyviä löytöjä. Myöskin se , että voin löytää vanhoja kauniita kattausesineitä ja astioita.  Kuten tänään tämän iki vanhan kakkulautasen joka kutsui minua kauneudellaan. Myös se että etsin eri korkuisia tarjoilulautasia osui tämän lautasen kohdalla nappiin. Ja on myös iso, halkaisijaltaan 30 cm. Hinnankin onnistuin tinkimään kohdilleen. Nyt vain  täytyy alkaa vähän himmaileen, koska kaappitilaa alkaa tehdä jo tiukkaa , niin hyvin olen löytöjä tehnyt. Ja tässä tämä nyt sitten tulee....2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis! Tuollaisen haluaisin itsekin. Pitää etsiä jostain aikaa käydä taas kirppiskierroksella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tita, Emmin tuota hetken pienen, mutta onneksi päätyi kotiini. Saatikka kun saan siihen kakun päälle jonain päivänä, kuinka onnelliseksi se minut tekeekään.

    VastaaPoista