Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

perjantai 12. syyskuuta 2014

Kuppikakkuja ja mehuntekoa

Eilen oli kuppikakkujen tehtailua täällä keittiössä. Toiset oli Pätkis Suklaa kuppikakkuja ja toiset vanilja kuppikakkuja lemon curdilla. Päälle laitoin alprosoyaasta , mansikkatomusokerista kuorrutuksen. Toisiin kuppikakkuihin vaniljatuorejuusto-kerma kuorrutuksen ja pätkisten päälle pursotin sulatettua suklaata. Päälle erilaisia nomparelleja ja koristeita sokerimassasta. Nämä vein työpaikalleni jossa tekivät kauppansa tuossa tuokiossa. Osa jäi ilmankin, joten ensi viikolla täytyy varautua hiukan suurempaan satsiin jotain muuta leivonnaista.

Samalla keittelin Marja~Aroniasta ja omenista mehua, josta tulikin tosi makoisaa. Lapsenikin jopa suostuvat juomaan tätä mehuaEi kommentteja:

Lähetä kommentti