Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

tiistai 2. syyskuuta 2014

Mansikka-Appelsiini kääretorttu raidoin

Olen pitkään jo haaveillut tehdä kuviollista kääretorttuja. Yhden aiemmin tehnytkin pilkullisena ja nyt kun kävin vierailulla Makeaa blogin ystäväni luona maistamassa hänen tekemäänsä herkullista torttua, innostuin kokeilemaan hänen sivuiltaan olevalla ohjeella. http://www.makeaa.fi/appelsiini-suklaakaaretorttu/. Sillä erotuksella että täytin tortun tuoreilla mansikoilla, appelsiinituorejuustokermalla sekä raastetulla suklaalla. Olihan jännää ja tulihan tästä makoisa torttu myös.


2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä, tuo appelsiinituorejuusto sopii tähän varmasti. Nam.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa ja kiitos hyvästä ohjeesta. Vaaleasta raidasta tuli niin keltainen kun käytin luomumunia, mutta makuun se vaikutti vain positiivisesti.

    VastaaPoista