torstai 4. syyskuuta 2014

Omenahilloa vaniljalla ja kuutiouduilla paloilla

Omena aika ja se vaatii vielä hillojen ja mehujen tekoa. Tässä erä ensimmäisen illan satsista. Maustoin  tänään hillon vaniljatangolla ja siitä tulikin herkullista hilloa. Huomenna kokeilen jotain toista maustetta. Saapa eräs ystävänikin huomenna yhden purkin yllätyksenä.



1 kg kuorittuja, paloiteltuja ja kodattomia omenoita
1 vaniljatanko halkaistuna  raapustettuna ja paloilteltuna
1 dl vettä
1 pkt (330 g) Dan Sukkerin  hillo-marmeladisokeria

Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keittele välillä sekoitellen n 15 min tai kunnes omenat ovat pehmeet kunnolla.
Jäähdytä, poista vaniljatangon palat ja purkita.
Säilytä jääkaapissa tai kylmäkellarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti