Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

torstai 4. syyskuuta 2014

Omenahilloa vaniljalla ja kuutiouduilla paloilla

Omena aika ja se vaatii vielä hillojen ja mehujen tekoa. Tässä erä ensimmäisen illan satsista. Maustoin  tänään hillon vaniljatangolla ja siitä tulikin herkullista hilloa. Huomenna kokeilen jotain toista maustetta. Saapa eräs ystävänikin huomenna yhden purkin yllätyksenä.



1 kg kuorittuja, paloiteltuja ja kodattomia omenoita
1 vaniljatanko halkaistuna  raapustettuna ja paloilteltuna
1 dl vettä
1 pkt (330 g) Dan Sukkerin  hillo-marmeladisokeria

Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keittele välillä sekoitellen n 15 min tai kunnes omenat ovat pehmeet kunnolla.
Jäähdytä, poista vaniljatangon palat ja purkita.
Säilytä jääkaapissa tai kylmäkellarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti