Porkkanapiirakkaa muscovadolla ja fariinilla

Sain hiljakkoin suosion viemälläni porkkanapiirakalla jota kaikki  kuitenkaan eivät työpaikallani päässeet maistamaan. Tänään kävin vierailulla Kermaruusun sivuilla ja sieltä löysin hyvän ohjeen, joka oli kooltaan myös niin suuri että sain melkein pelillisen kokoisen piirakan. Ero tuohon ohjeeseen on vain siinä että käytin toisessa muscovado sokeria ja toisessa piirakassa fariinisokeria. Huomenna saan itsekkin maistiaisen näistä niin tiedän jatkossa mikä kutkuttaa makunystyröitäni enemmän. Taikina on tehty 2 krt näihin kahteen piirakkaan. Ohje löytyy Täältä.

2 jakso Koko Suomi Leipoo nyt takana, ja selvitty vielä. Mutta tuntui ikävältä hyvästellä taas yksi taitava leipuri , joka ei ehtinyt näyttää kaikkia taitojaan. Mutta onneksi tiemme ei kuitenkaan eronnut. Ensi viikkoa odotellessa.


Kommentit

Suositut tekstit