Tietoja minusta

Oma valokuva

Olen jo nuorena leipomiseen hurahtanut nainen, jolle leipomisesta on tullut sydäntä lähellä oleva elämäntapa. Vispilät heiluvatkin keittiössämme lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. Leivon kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta eniten olen ihastunut kakkujen tekoon, mitä tulette näkemään blogissasi joskus jopa ohjeiden kera. Leivonnaiset tuoksuvat kodissani ystäville ja joskus matkaavat muidenkin koteihin ja työpaikoille. Kommenttinne ovat tervetulleita blogiini. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani luvatta. Voit ottaa yhteyttä minuun irmaleipoo@gmail.com

torstai 25. syyskuuta 2014

Porkkanapiirakkaa muscovadolla ja fariinilla

Sain hiljakkoin suosion viemälläni porkkanapiirakalla jota kaikki  kuitenkaan eivät työpaikallani päässeet maistamaan. Tänään kävin vierailulla Kermaruusun sivuilla ja sieltä löysin hyvän ohjeen, joka oli kooltaan myös niin suuri että sain melkein pelillisen kokoisen piirakan. Ero tuohon ohjeeseen on vain siinä että käytin toisessa muscovado sokeria ja toisessa piirakassa fariinisokeria. Huomenna saan itsekkin maistiaisen näistä niin tiedän jatkossa mikä kutkuttaa makunystyröitäni enemmän. Taikina on tehty 2 krt näihin kahteen piirakkaan. Ohje löytyy Täältä.

2 jakso Koko Suomi Leipoo nyt takana, ja selvitty vielä. Mutta tuntui ikävältä hyvästellä taas yksi taitava leipuri , joka ei ehtinyt näyttää kaikkia taitojaan. Mutta onneksi tiemme ei kuitenkaan eronnut. Ensi viikkoa odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti